mySTARTrunning is een loopclinic voor beginnende lopers die bestaat uit 12 trainingen.

De trainingen zijn afgestemd op je eigen niveau en je leert hoe je verantwoord én lekker kunt hardlopen. Voorafgaand aan elke training wordt uitgelegd wat je kunt verwachten van de training. Na de training staat er een herstel sportdrank voor je klaar en vertelt je coach hoe je die week zelf kunt trainen. Of je na de clinic nu 3 of 5 km kunt rennen, maakt niet uit. Plezier, motivatie en hardlopen ervaren als een tool om je beter over jezelf te voelen staan voorop. mySTARTrunning wil jouw inspirator zijn om ook ná de clinic lekker te blijven rennen! mySTARTrunning laat ervaren dat hardlopen pure fun is en daarom vast ook iets voor jou!

Waar en wanneer?
Vanaf september starten we met twee clinics:
Waalwijk: Start Zaterdagmorgen 5 september  09.30 uur vanuit de winkel van Running Center Waalwijk.
Giessen: Start Maandagavond 07 september 20.00 uur Pand Bouwbedrijf Bouman op het Industrieterrein De Rietdijk te Giessen.

Als je je inschrijft ontvang je van je  Healthy Loopcoach een bevestigings e-mail én een uitnodiging voor een informatieavond vlak voor de start van de clinic. Tijdens deze avond hoor je meer over de inhoud van de clinic, ontmoet je jouw loopcoach en medelopers en kun je eventueel vragen stellen.

Kosten en inschrijven
De 12 weekse clinic kost  75,00. Naast de 12 trainingen, krijg je wekelijks je loopschema,  bijscholing in je eigen looptechniek, een informatie avond met uitleg over blessure preventie en over functionele kleding en schoeisel door een fysiotherapeut van FysioCompany Waalwijk en door Nico van Ravenstein van Running Center Waalwijk. Inkoopkorting kleding en schoenen. Wil jij net als vele andere hardlopers die je voor zijn gegaan ervaren wat hardlopen met je doet? Meld je via onderstaand formulier aan voor mySTARTrunning.

Uw voornaam

Uw achternaam

Uw adres

Uw Postcode

Plaatsnaam

Telefoonnummer

Geboortedatum

Uw emailadres

Maak hier een keuze

Maak hier een keuze voor welke locatie
mySTARTrunning WaalwijkmySTARTrunning Giessen

captcha

Vul a.u.b. code hieronder in

Onderwerp

Uw bericht